syys 23, 2012 - Ihana Ida    2 Comments

Fröbelin palikat

Ida ja äiti kävivät tänään Fröbelin palikoiden konsertissa Masalassa. Idaa vähän etukäteen jännitti, että millaisia ne palikat sitten oikein ovat, sillä hän ei aikaisemmin ole ollut lastenkonsertissa.

Malttamaton odotus ennen konsertin alkua: joko se kohta alkaa!

Ja pian se alkoikin. Puoli tuntia neiti kuunteli ihan kiltisti, mutta sitten tuli vähän tylsää. Äiti yritti rohkaista neitiä hyppimään ja pomppimaan, mutta Ida ei kuulema halunnut.

Idalla kesti melkein konsertin loppuun asti lämmetä liikkumaan, mutta sitten tyttöä ei pidellyt enää mikään! Tässä neiti tanssii Y-X-I-biisin tahdossa.

Kylläpä tanssiminen on kivaa! Äiti ja Ida olivat alussa aika takana, mutta kun neiti pääsi edemmäs muiden tanssivien lasten joukkoon, niin johan alkoi hänellä itselläänkin tanssituttamaan.

Konsertin päätteeksi juotiin vielä pillimehua ja äiti osti neidille myös karkkinauhan, joka oli todellista herkkua. Konsertissa oli kuulema ollut tosi kivaa ja sellaiseen pitäisi päästä pian uudelleenkin, kertoi Ida kotona iskälle.

2 kommentteja

  • Onkohan Idan eksynyt jostain pisara hämäläistä verta, kun lämpiäminen tapahtuu niin hitaasti!? 😉

  • Ihana kuva Idasta. Sieillä päin kova sana on lastenorkesteri Ammuu, kannattaa mennä, jos konsertti osuu lähistölle. Aarnen muskarinope on soittanut Ammuun lauluja ja se on tosi hauska.