elo 12, 2012 - Äidin kotkotuksia    2 Comments

Pihakirppis

Onneksi aamu valkeni tänään aurinkoisena – kirppis voitiin pitää!

Ensimmäiset ostajat saapuivat autotallien edustalle jo kymmeneltä, vaikka pihakirppiksen oli määrä aueta yhdeltätoista. Onneksi äiti oli kantanut kaikki myytävät tavarat autotalliin jo edellisenä iltana, joten myyntipaikan pystytykseen kului noin kymmenisen minuuttia. Pöydät ja telineet vain suitsait ulos ja kas, myyntipaikka oli valmis.

Äiti ja tavarat.

Päivän aikana pihalla kävi ihan kiitettävästi porukkaa, mutta kovin paljoa he eivät ostaneet. Äiti myi Idan vahoja välikelin ulkoilupukuja, tuttipulloja ja piharuukkuja. Yhdet rullaverhotkin taisi mennä ja epämääräinen määrä lastenvaatteita. Ja muutama koru. Lasten kenkiä ei mennyt kuin kahdet, vaikka tarjolla olisi ollut kumisaappaitakin jos sun missä koossa. Ehkäpä kaunis ilma piti ajatukset vielä poissa tulevasta syksystä ja sadekeleistä. Talvi ei tainnu kenelläkään vielä olla mielessä, sillä toppahaalarit saivat roikkua autotallin räystäässä ihan koskemattomina.

Joka tapauksessa päivä oli sen verran onnistunut ja äidillä oli niin hauskaa, että eiköhän meidän pihalla kirppis vielä ensi vuonnakin järjestetä!

2 kommentteja

  • Hei,

    Mukava lukea ihmisten omia pihakirppiskirjoituksia ja -kokemuksia. Vinkkaisin (ei mainos) sinulle sen, että jatkossa kannattaa vielä ilmaiseksi ilmoittaa valtakunnallisesti omasta pihakirppiksestäsi tuhansille alan harrastajille & asiakkaille pihakirppis.fi -sivuilla.

    Iloista syksyn jatkoa – pihakirppisterveisin,

    Harri

    • Kiitoksia Harri, tuopas oli hyvä vinkki! Hyvää syksyn jatkoa myös sinulle!