elo 11, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Piknikillä Hesperian puistossa

Piknikillä Hesperian puistossa

Suhupo, johon Idakin kuuluu, järjesti piknikin keskustassa ja koska kerrankin ajankohta sopi, sinne lähdettiin. Piknikillä oli meidän lisäksemme vain kolme perhettä, mutta vaikka väkeä oli vähän, sitäkin kiinnostavampia keskusteluja syntyi. Mitri leikki ikätoverinsa Lilin kanssa ja Ida löysi keinuseuraa 7-vuotiaasta Ilonasta.

Piknikin jälkeen lähdettiin takaisin autolle ja ihmeteltiin puiston laidalla kanadanhanhia. Se taisi lasten mielestä olla jännintä koko reissulla!

Hanhet eivät pelänneet ollenkaan, vaan tökkivät ruohikkoa nokallaan vaikka ihmisiä kulki ihan lähellä. Tämä hanhi varmaan kaakattaa Idalle, että älä tule kuitenkaan elää lähemmäs!

Äiti kielsi Mitriä ja Idaa, että hanhia ei saa ajattaa. Niiden lähelle voi kävellä rauhassa, mutta juosta ei saa. Mitri ei innoissaan kuunnellut lainkaan ja Ida yrittää vähän toppuutella pikkuveljeä.

Mitri malttoi lopulta liikkua kävellen hanhien perässä ja oli innoissaan kun ne olivat niin isoja. Kovasti poika kävellessään huitoi ja selvitti kovaan ääneen: "Ka! Ka!".

Ida oli se, jonka itsehillintä petti ensin. Kovasti kaakattaen hanhiparvi taapersi ja räpytteli pakoon, kun neiti lähti niiden perään juoksemaan.

Ja sitten olikin jo aika lähteä kotiin.

Comments are closed.