elo 5, 2012 - Ihana Ida    Kommentit pois päältä artikkelissa Idan ja äidin kauppareissu

Idan ja äidin kauppareissu

Mitri alkoi päiväunille, iskä leipomaan ja perheen naiset lähtivät keskenään ruokakauppaan. Ruokaostokset saatiin onnellisesti tehdyksi ja bonuksena Ida löysi alennuksesta kesäkengät.

Neiti saa ostaa kaupasta itselleen jotain, kun saa Tottelevaisuustaulun täyteen magneetteja. Tauluun saa magneetin aina, kun on erityisen kiltti tai tottelevainen tai muuten vaan käyttäytyy fiksusti. Kymmenen magneetin jälkeen taulu on täynnä ja päästään ostoksille. Kuten tänään. Yleensä neiti on valinnut palkinnoksi jonkin lelun, joskus karkkipussin tai Barbi-lehden, mutta tänään löytyi ihanat vaaleanpunaiset kukka-ballerinat.

Kengät piti saada jalkaan heti kassan jälkeen ja sillä aikaa kun äiti pakkasi ostoksia, vaihtoi neiti kengät. Koska ulkona oli aika mahtava ilma ja ostoksetkin tuli pakattua kylmälaukkuun, mentiin kauppareissun päätteeksi käymään läheisessä puistossa. Siellä oli mahtavan iso kiipeilyverkko, jossa uudet kengät pääsivät heti tositestiin.

Hymy on neidillä herkässä, sillä ei sitä ihan joka kauppareissulla pääse kiipeilemään puistoon.

Huipulla tuulee! Ja maisemat olivat kuulema hyvät.

No, niinhän siinä sitten kävi, että uusista kengistä tuli rakot jalkaan. Matka takaisin autolle (noin 200 metriä) oli kitinää ja nitinää kun jalkoihin sattui. Mutta kotona laitettiin laastaria ja sukat ja taas tuntuivat uudet kengät jaloissa hyvältä.

Comments are closed.