heinä 26, 2012 - Perhe-elämää    1 Comment

Mummi kylässä

Mummi lähti meidän mukaamme Kirkkonummelle, sillä hän matkustaa kotiin vaaria aikaisemmin. Vaarilla oli lomaa jäljellä vielä yli viikko, jonka hän viettää mökillä.

Mummi ja Ida viettivät kaunistautumishetken ja mummi lakkasi pikkuneidin kynnet.

Mummi pääsi mukaan jokakesäiselle käynnille Hietalahdentorin ulkokirppikselle. Siellä olikin jos sun minkälaista nähtävää. Äiti ei tehnyt sen suurempia löytöjä, mutta Ida osti kassillisen leluja. Mummi osti äidille hienon kaulakorun ja Ida sai eräältä myyjäsedältä kesärannekorun ihan ilmaiseksi.

Äiti ja Ida.

Kotimatkalla autossa oli hyvä tunnelma ja lapset lietsoivat toinen toistaan päästelemään jos minkälaisia ääniä. Mitrin tämän hetkinen suosikki on sylkeä komeasti lennättävä pärinä.

Kirppiskäynnin jälkeen äiti ja iskä pääsivät kahdestaan ulos syömään. Tilaisuus käytettiin tietysti hyväksi ja testattiin paikallinen ravintola Dennis. Siellä oli tosi hyvää ruokaa ja ennen kaikkea ruokailu oli nautinto, sillä kertaakaan ei kumpaakaan tarvinnut kehottaa pitämään pyllynsä penkissä, olemaan hiljempaa tai laittamaan ruokaa suuhunsa.

Iskällä pastaa, äidillä salaattia. Nam!

Mummi ja muksut olivat pärjänneet hyvin äidin ja iskän poissa ollessa. Hekin olivat syöneet ja äiti päätteli, että myös piirtäneet.

Hyvin oli mummi pojan pessyt, mutta suupielistä paistoi vielä sinisen tussin jämät.

Illalla lasten nukkumaan mentyä äiti, iskä ja mummi söivät tämän kesän ensimmäiset ravut. Hyvää oli! Voi mikä päivä!

1 kommentti

  • Laulaa voi monella tavalla! Tässä on kuitenkin yksi erikoisimmista duetoista, jotka olen kuullut! Ihana! 🙂