heinä 22, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Sunnuntaitouhuja mummolassa

Sunnuntaitouhuja mummolassa

Viikko mummolassa on vierähtänyt hujauksessa ja tänään viedään viimeistä päivää. Mummo onkin ollut kovassa pyörityksessä, sillä Ida ja Mitri eivät kumpikaan ole sitä paikallaan pysyvintä sorttia. No, Elina-serkku on onneksi ollut lastenhoitoapuna.

Ida auttaa mummoa ruoanlaitossa ja paloittelee nakit.

Telkkarista tulee hyvää musiikkia (lastenelokuvan loppusoinnut) ja mukulat tanssivat sen tahdissa. Kumpikin on mahdottoman tyytyväinen, vaikka äidin mielestä tanssi näyttää enemmän pystypainilta...

Tänään sää oli suosiollinen ja päästiin ulkoilemaan. Kohtuullisen lämmin ilma (+12 astetta) ja etelätuuli, joka piti sääsket loitolla. Mikäs sen parempaa (vaikka ei mikään t-paitakeli kuitenkaan).

Ulkona on hyvä juoksennella!

Elina kerää kasveja koulua varten. Kun käytiin kävelemässä maantietä pitkin, löytyi monta lisää. Oikeastaan kasvit pitäisi kerätä vasta ensi kesänä, mutta serkkuneiti on ajoissa liikenteessä. Ida puolestaan keräsi tienvarresta hienoja kiviä.

Tällainenkin pikkulaukku-niminen kasvi löytyi melkein tiehaarasta, kun katseli tarkoin silmin. Se ei tosin ollut keräyslistalla, mutta otettinpa se talteen kuitenkin.

Tässä meidän poppoo potretissa maantien laidalla.

 

Comments are closed.