heinä 21, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Syntymäpäiväkutsuilla

Syntymäpäiväkutsuilla

Äidin serkku Pirjo täytti 50 vuotta ja koko poppoo sai kutsun tulla kahville. Juhlat pidettiin Pirjon syntymäkodissa, joka on muutaman kilometrin päässä Sevetin mummolasta. Kekkereissä olikin iso joukko äidin serkkuja ja lasten pikkuserkkuja.

Ida ja Mitri olivat hienoina. Onneksi äiti oli hoksannut pakata reissulle mukaan myös juhlavaatteet – ihan vain varmuuden vuoksi. Aluksi lapset seisoskelivat kiltisti seinän vierellä, sillä väenpaljous ujostutti.

Pirjo oli leiponut aikamoiset tarjoamiset juhliinsa. Hyvälle maistui! Mitrikin söi koko lautasellisen savuporokakkua ja Ida maistoi kaikkia täytekakkuja. Kahvistelun jälkeen lapset alkoivat jo kotiutumaan ja vauhti alkoi kiihtymään.

Pian lapset viilettivät peräkanaa olohuoneen päästä päähän. Juhlaväki sai seurata lasten touhua kuin tennisottelua. Juoksentelun välissä Mitri kerkesi käydä kolistelemassa alas takan kipinäverkon ja tutkimassa muitakin talon tavaroita.

Idan yllätykseksi myös Erno-kummi oli kesälomalla ja käymässä Sevetissä. Ensin neiti ujosteli Ernoa kovasti, mutta pian kummin kanssa päästiin taas kavereiksi.

Ida nautti täysin siemauksin kaikesta kummilta saamastaan huomiosta. Mitrin Tuomas-kummi oli myös juhlissa.

Comments are closed.