heinä 10, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Valokuvausta ja sammakoita

Valokuvausta ja sammakoita

Ida sai jokunen aika siten käyttöönsä äidin vanhan digikameran. Innostus kuvaamiseen lähti, kun Ida näki Lillanin häissä, kun Anton sai lainata vanhempiensa kameraa. Siitä lähtien Ida on vinkunut, että hänkin haluaa ottaa kuvia. Sattuneesta syystä äiti ei kuitenkaan ole ollut kovin innoissaan oman kameransa lainaamisesta. Mutta sitten iskä muisti, että miten olisi se vanha digipokkari. Sillä neidin on hyvä räpsiä menemään eikä äidin tarvitse pelätä, että oma kamera hajoaa.

Tilanne päällä, neiti ottaa kuvaa.

"Kato, Mitli, näitä minun ottamia kuvia!"

Keli on ollut aika sateinen ja sen vuoksi siellä täällä mökin pihalla pomppii pienenpieniä sammakoita. Ida innostui etsimään niitä ja sai luvan laittaa kaikki löytämäsnä hetkeksi sankoon, jossa niitä voi tarkastella lähemmin.

Täältä niitä löytyy, kun malttaa etsiä!

Sammakko syynissä.

Neidin mielestä sammakot olivat suunnattoman kiehtovia ja yhteen vaiheeseen niitä oli sankossa aika lailla. Siinä vaiheessa kun ne alkoivat salaperäisesti kuolla, päätti äiti, että nyt ne on aika päästää takaisin vapauteen. Pitkin hampain neiti uudet lemmikkinsä vapautti. Mutta vapautti kuitenkin.

Mitriä ei sammakkojahtiin päästetty, poika olisi luultavasti syönyt kaikki löytämänsä kurnuttajat. Sen sijaan Mitri touhusi pihalla äidin kastelukannun kanssa. Poika kasteli kukkia ihan samalla lailla kuin oli nähnyt äidinkin tekevän. Taustalla näkyy iskän projekti, jossa terassin liuskaan laitetaan laidat.

 

Comments are closed.