kesä 24, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Hanko – Hangö

Hanko – Hangö

Tänään käytiin Isakssonien kanssa seikkailemassa Hangossa. Eilinen sadepäivä kotona kökkimistä riitti ja siitä huolimatta, että sadetta oli luvattu tällekin päivälle, reissuun lähdettiin. Hyvä että lähdettiin, sillä koko matkan aikana satoi vain muutaman pisaran verran.

Perille päästyä mentiin ensimmäiseksi pizzalle, sillä matkan aikana oli ehtinyt tulla nälkä. Serkukset odottavat ruokaa.

Mitri sai elämäsä ensimäisen kerran maistaa pizzaa ja hyvin kelpasi. Pojalle annettiin tosin vain reunapaloja, joita oli helppo syödä sormin.

Tuttuun tapaansa Ida ei malttanut istua pöydässä enään kun massu oli jo täynnä. Tässä neiti esiintyy pizzerian ovenkahvassa roikkuen.

Matkalla ylös vesitorniin. Kyllä äitiäkin vähän se hissi arvelutti.

Ylhäältä avautuivat mahtavat maisemat ja siellä tuuli aivan mahdottomasti.

Ida pääsi kiikaroimaan, kun iskä nosti neidin oikealle korkeudelle.

Mitriä alkoi harmittamaan, kun aikuisilla kesti ja kesti. Ida ja Anton viihdyttävät kuopusta tempuillaan.

Reissua tehtiin lasten ehdoilla ja vesitornin jälkeen piipahdettiin leikkipuistoon. Äiti ja Fia ehkä myös vähän riehaantuivat...

Ida liukuu tankoa pitkin alas leikkitelineestä.

Mitriltä kesti noin kaksi sekuntia oppia kiipeämään ylös liukumäkeen portaita pitkin.

Ja voi, miten poika nauttikaan liukumisesta! Takana Ida ja Fia.

Matkan päätteeksi käytiin syömässä pullaa ja juomassa limsaa meren rannalla. Ihan kuin Mitri haluaisi sanoa kameran kanssa hääräävälle äidille jotain?

Kotimatkalla piipahdettiin ohimennen vielä Pyry-tädin luona hakemassa Sevetin reissun jäljiltä Pyryn autoon jääneitä juttuja.

Comments are closed.