kesä 20, 2012 - Ihana Ida, Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Uudet aurinkolasit

Uudet aurinkolasit

Tänään ruokakauppareissulla käytiin optikkoliikkeessä ja ostettiin kummallekin lapselle uudet aurinkolasit. Mitri on tähän mennessä käyttänyt Idan vanhoja vauva-aikaisia aurinkolaseja, jotka alkavat olla jo aika naarmuiset. Poika tarvitsi siis uudet. Idalla on kahdetkin aurinkolasit, mutta kummissakin on sankojen sijaan nauha niskan takana. Nyt neiti sai isojen tyttöjen lasit, joissa on sangat. Ja tietysti niiden piti olla Hello Kitty-aurinkolasit. Aurinkolaseja saakin oll useammat, sillä syksyllä toiset voi ottaa dagikseen ja toiset pitää kotona.

Ida esitteli omia lasejaan mielellään ja olisi mennyt ne päässään nukkumaankin jo olisi annettu.

Mitri ei tykännyt omista arskoistaan ollenkaan. Äiti ei usko, että vika oli laseissa vaan siinä, että niitä yleensäkin piti käyttää.

Comments are closed.