kesä 19, 2012 - Ihana Ida    Kommentit pois päältä artikkelissa Näkyykö ja mitä näkyy?

Näkyykö ja mitä näkyy?

Ida kävi neuvolalääkärissä ja siellä testattiin myös neidin näkö. Aiemmin terveydenhoitajan tekemä testi antoi jo osviittaa, mutta nyt lääkärikin totesi, että Ida ei näe kauas ihan niin hyvin kuin pitäisi. Molempien silmien yhteisnäkö on suunnilleen samaa luokkaa kuin äidillä ilman laseja. Lääkäri kirjoitti Idalle lähetteen tarkempiin näkötutkimuksiin ja pyysi valmistautumaan siihen, että neiti ehkä saa silmälasit.

Ida merorosvo-lookissa katselemassa ympyröitä, sydämiä ja neliöitä.

Kun äiti alkoi oikein ajattelemaan, niin pian hän hoksasi, että telkkaia katsoessaan Ida tulee usein ihan lähelle ruutua. Äiti on luullut, että ohjelma on vain niin jännä, että sitä pitää tihrustaa läheltä, mutta kyse taitaakin olla siitä, että jos ei näe kaukaa, pitää tulla lähemmäs. Lisäksi äiti on ihmetellyt, että neiti kompuroi niin usein, vaikka hänellä on sekä hyvä tasapaino että motoriikka. No, ehkäpä tämä näköasia selittää sitäkin. Nyt sitten vain odotetaan sitä aikaa silmälääkärille.

Comments are closed.