kesä 10, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Metsän ihmeitä ja kummisedän visiitti

Metsän ihmeitä ja kummisedän visiitti

Mitrin nukkuessa päiväunia iskä ja Ida kävivät mönkijällä ajelemassa lähimetsässä. Samalla he hakivat pihaan jo jokin aika sitten karsittuja pikkupuiden rankoja. Sanomattakin selvää, että neiti oli touhusta suunnattoman innoissaan.

Ranka nousee läjästä...

... ja siirtyy mönkijän kärryyn pikkuneidin voimin.

Välillä seikkailijat pysähtyivät ja tutkivat luonnon ihmeitä.

Ida poseeraa mönkkärin sarvissa.

Iltapäivällä Mitrin kummisetä Tuomas tuli käymään kylässä. Äiti lapsineen oli juuri lähdössä ulos, joten Tuomaskin pääsi mukaan ulkotouhuihin. Koska käytiin kävelemässä vähän matkaa vanhaa Sevetintien pohjaa, joka kulkee mummolan pihan läpi, laitettiin Mitri rattaisiin.

Tuomas-kummi pääsi työntämään rattaita. Pyry keräsi roskia ja Ida touhotti edes takaisin.

Äiti ja Tuomas tuumivat, että eipä Sevetissä ole montakaan hiekkalaatikkoa, eikä Tuomaskaan (kuten ei äitikään) ole lapsena hiekkiksellä leikkinyt. Hyvin käytti kuitenkin kummilta hiekkakakkujen teko Mitrin ja Idan kanssa.

Mitri innostui juoksentelemaan ja meno oli hetkittäin aika päätöntä. Huh huh.

 

Comments are closed.