kesä 2, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Valokuvauksessa

Valokuvauksessa

Viimeaikaiset tapahtumat ovat heittäneet arjen ihan uuteen järjestykseen, mutta silti elämä jatkuu.

Koko perhe kävi tänään valokuvattavana. Aika kuvaukseen oli varattu jo aikoja sitten ja täpötäysi kalenteri pakotti varaamaan sen juuri koulujen lopettajaispäiväksi. Tosin klo 10 eivät vielä ylioppilaat jonotelleet valokuvaamon ovella, vaan saimme olla siellä ihan rauhassa. Meitä kuvasi tänä vuonna Anna Dammert.

Poseerausvuorossa Ida.

Aamulla kun lähdettiin kotoa satoi vettä vaakasuorassa ja tuuli hipoi myrskylukemia. Studiossa oli kuitenkin lämmin ja mukava tunnelma. Lapset tosin villiintyivät hyppimään ja pomppimaan, joten tänä vuonna ei todellakaan tainnut tulla mitään ”äidin kullannuppu tässä nätisti istuu ja hymyilee -kuvia”. Eikä se ollut kyllä tarkoituskaan.

Comments are closed.