touko 14, 2012 - Ihana Ida, Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Molemmat muksut neuvolassa

Molemmat muksut neuvolassa

Kylläpä oli äidillä säätämistä, kun neuvola-aika oli juuri Mitrin parhaaseen uniaikaan. No, itsehän äiti on ajan varannut, mutta ajan varaamisen jälkeen pojan unirytmi on muuttunut yksille unille kaksien sijaan. Lisäksi matkalla piti hakea Ida dagiksesta mukaan.

Hyvin kuitenkin äiti sai kaiken sumplituksi ja neuvolassa oli ajallaan kaksi tyytyväistä mukulaa. Äiti oli laittanut Mitrin unille rattaisiin ajoissa ja neuvola-vaatteet valmiiksi päällä, joten kun äiti lähti kävelemään dagikselle ja sieltä neuvolaan, nukkui Mitri vielä tyytyväisenä rattaissa. Vasta melkein perillä pikku-ukko heräsi ja sai näin nukutuksi yhteensä melkein kaksi tuntia. Se kyllä riitti.

Neuvolan täti Eeva-Liisa leikkii lasten kanssa.

Idalle tehtiin jos sun minkälaisia testejä ja neiti sai piirtää neliöitä, ympyröitä, ristejä ja viivoja. Lisäksi Ida sai leikata viivaa pitkin. Ja leikkaaminen meiltä kyllä käyttää, sillä neiti on ahkera leikkaaja. Lisäksi neidiltä testattiin näkö.

Mitri reppana sai käynnillä kolme rokotusta. Äiti tuumi, että meneepä sitten yhdellä huudolla. Mitri kun on aina rokotusten jälkeen mahdottoman kiukkuinen seuraavan päivän – nyt toivottavasti selvitään siis vain yhdellä kiukulla.

Ida selvisi yhdellä piikillä. Neiti oli rokotusta jo ”odottanut” ja siitä oltiin puhuttu kotona. H-hetkellä Idaa alkoi kuitenkin kamalasti pelottamaan ja niinpä neuvolan toinen täti, Maija, sai tulla Idaa pitelemään. Neiti itse toivoi, että Maija tulisi, eikä äiti pitäisi.

Mitrin satsi.

Lasten strategiset mitat ovat muuten seuraavat:

Ida 19 kg ja 106 cm.
Mitri 11 kg ja 78 cm.

Kumpikin lapsista on vähän ikäistään pidempi, mutta niin ovat sekä äiti että iskäkin pienenä olleet. Että ei se omena kai kovin kauas putoa.

Comments are closed.