touko 9, 2012 - Mitri-mussukka    2 Comments

Mitri kiipeää ja juoksee

Tänään lämpömittari lähenteli päivällä jo pariakymmentä ja ihanaa ilmaa riitti iltaan asti. Koko perhe olikin ulkona iltamyöhään. Iskä korjaili puista pihapöytää ja äiti siivoili ulko-oven edustaa. Ida oli naapurin lasten kanssa leikkimässä yläpihalla.

Mitri touhuili takapihalla iskän kanssa niitä näitä. Pojan askel on jo aika vakaata ja vauhti sen mukaista. Voi sanoa, että Mitrillä on tasamaalla tosi hyvä tasapaino.

Aina välillä Mitri kävi katselemassa, mitä miesten juttuja iskä touhuaa ja lähti sitten taas touhuamaan omiaan.

Tämän päivän juttu on erityisesti ollut kiipeäminen. Onhan poika osannut kiivetä esimerkiksi sohvalle jo pari viikkoa, mutta tänään se vasta alkoi erityisesti kiinnostamaan. Äiti joutui laittamaan lastenhuoneeseen esteitä, ettei Mitri kiipeäisi Idan sängylle. Ja takapihalla poika sitten kiipesi lasten muovituolin päälle. Iskä onneksi oli tarkkana ja ehti hätiin poikaa kieltämään. "Nej! Nej, Mitri! Gå ner!"

Että sellaista touhua tänään. Vauhtia meillä kyllä riittää.

2 kommentteja

  • Vau! Tuntuu uskomattomalta, että parin päivän päästä vuoden täyttävä Mitri liikkuu noin ketterästi! 🙂

    Siinä on oltava Äidillä ja Iskällä silmät selässäkin, jotta pysyy pojan menossa mukana! Se on varmaan ajoittain todellinen rasite ja haaste!

    Mutta ei hätää, pian tämä vaihe menee ohi ja jo enteilevä kiipeilyvaihe vahvistuu. Entäs sitten? Toivotaan, että pysytte edelleen vauhdissa mukana! 😉

    • Huh huh, vauhti on kyllä kova. Tänään ollaan jo siinä vaiheessa, että mikään este ei enää pidä. Poika on koko aamun pomppinut isosiskonsa kanssa sohvalla. Idan sängystä pikku-ukko sitten lopulta tippui huudon kanssa, mutta siitä selvittiin onneksi vain isolla kuhmulla. Päätin, että kiivetköön, siitäpä tuo oppii.