touko 7, 2012 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Lastenhuoneen uusi pöytä

Lastenhuoneen uusi pöytä

Tässä se nyt sitten on. Lastenhuoneen uusi pöytä. Se on sen verran korkea, että Mitri ei yllä ottamaan pikkutavaroita sen päältä. Nyt poikaa ei tarvitse sulkea huoneen ulkopuolelle, kuten tähän asti (iskä muuten laittoi vaatekaapin oviin sellaiset stopparit, että Mitri ei pääse sinne enää ilman lupaa tutkimaan, kuten vielä viikko sitten).

Pöytä on jo kerralla niin iso, että kunhan Mitri kasvaa, on siinä hänellekin jo paikkansa. Lisäksi pöytälevy on kaksiosainen, jotta pöydän voi jatkossa jakaa kahteen osaan. Varastoon ostettiin jo pari jalkoja tätä varten.

Aiemmin lastenhuoneessa oli tasona työhuoneen vanha koivunvärinen korkea hylly, joka oli vain käännetty kyljelleen, jotta pikkuneiti pystyi sen päällä olevalla nukkekodilla leikkimään. Aikoinaan ei nimittäin oikein osattu päättää, millaiset kalusteet lastenhuoneeseen tarvitaan, joten käytettiin sitä, mitä kotoa jo löytyi. Tähän asti se toimikin ihan hyvin, mutta Mitrin opittua liikkumaan matala taso kaikkine pikkutavaroineen alkoi olemaan turhan houkutteleva ja vaarallinen Mitrille, joka laittaa kaiken suuhunsa.

Lastenhuoneeseen on tekeillä uudet verhotkin (kunhan äiti vain ehtii), sillä aiemmat kokopitkät verhot eivät enää huoneeseen sopineet, kun pöytä peitti niistä ison osan. Siispä äiti otti ne pois. Ne olivat onneksi niin neutraalin väriset, että ne palvelevat jatkossa jossain muussa huoneessa.

Ja nyt kyllä äidistä alkoi tuntumaan siltä, että uusi mattokin olisi kiva…

Comments are closed.