touko 3, 2012 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Voihan Mitri!

Voihan Mitri!

Viikonloppuna lastenhuoneeseen ostettiin uusi kirjoituspöytä, jotta neiti saa tavaransa järjestykseen ja ovien taakse pöydän laatikoihin. Aikaisemmin lastenhuoneen pöydän virka toimitti avohylly, josta Mitri saattoi liiankin kätevästi purkaa kaikki tavarat lattialle. Niiden joukossa myös neidin satukirjat, jossa on vielä vähän liian ohuet sivut Mitri-kovakouran luettavaksi. Nyt ainakin toistaiseksi kirjat, palapelit ja sun muut ovat pysyneet laatikoissa. Pöytä on myös sen verran korkea, ettei Mitri yllä ottamaan sen päältä Idan pikkutavaroita, Hello Kittyjä, pikkuprinsessoja ja sun muita tärkeitä juttuja (jotka erinomaisesti kokonsa puolesta mahtuvat Mitrin suuhun).

Uuden pöydän ansiosta myös Mitri pääsee lastenhuoneeseen leikkimään, eikä se enää ole yksin Idan valtakunta. Sanomattakin on selvää, että poika on ollut asiasta mahdottoman innoissaan.

Tänään sitten kun äidin silmä vältti, kävi Mitri tutkimassa, mitä Idan vaatekaapin alahyllyiltä löytyy. Itse teosaa yllätetyksi tulleen pojan ilme on kyllä paljonpuhuva.

Kärsivällisesti äiti lastasi kaiken takaisin kaappiin ja selvitti pojalle, että tänne ei Mitrillä ole asiaa, tämä on vaatekaappi eikä lelukaappi. Silmät suurina Mitri äitiä kuunteli, mutta eipä tainnut asia vielä perille mennä.

Pitääpä pyytää iskää virittämään vaatekaappeihin joku juttu, ettei niitä saa auki ihan noin vain.

P.S. Uusi pöytä on Sevetin mummon ja ukin synttärilahja molemmille lapsille ja kuvia siitä laitetaan myöhemmin, kunhan saadaan kaikki systeemit ensin paikoilleen.

Comments are closed.