huhti 30, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Hauskaa Vappua, Glad Valborg!

Hauskaa Vappua, Glad Valborg!

Meidän perheen Vappuperinteeseen on jo muutaman vuoden ajan kuulunut mökkikauden avaaminen. Paitsi tänä vuonna. Kevät on sen verran myöhässä, että lumet sulivat mökin pihalta vasta kuluvalla viikolla. Kokemuksesta tiedämme, että koko mökin pihapiiri on vielä niin märkä, että ei siellä pääse edes haravoimaan. Siksi päätimme siirtää mökkireissun myöhempään ajankohtaan.

Koko päivä touhutiin kaikenmoista, muun muassa käytiin Ikean lihapullapatojen ääressä Vappulounaalla, mutta illalla asetuttiin kotiin. Äiti sai vihdoin siivottua parvekkeen kesäkuntoon ja iskä grillasi kunnon Vappupäivällisen. Illalla käytiin koko perheen voimin partsilla juomassa simaa ja syömässä donitseja (koska kukaan ei jaksanut leipoa munkkeja ja kun niitä mentiin kaupasta hakemaan liian myöhään, joten jäätiin ilman).

Ida hörppii simaa sen kun kerkeää.

Ihanaa, kun ulkona tarkenee jo lähes sisävaatteilla!

Mitrin ensikosketus donitsin kanssa. Suu on ihan täynnä ja sokeriakin joka paikassa.

Ja tässä vielä meidän perheen Vappu-potretti. Hyvää Vappua kaikille, Glad Valborg till er alla!

Comments are closed.