huhti 26, 2012 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Mitrin yökuvioista

Mitrin yökuvioista

Mitri nukkui toissa yönä elämänsä ensimmäisen kerran koko yön heräämättä kertaakaan (tai ainakin herättämättä ketään muuta)! 11 ja puoli kuukautta siihen meni, mutta nyt se siis vihdoin tapahtui. Kun poika laitettiin nukkumaan kahdeksalta illalla, antoi hän seuraavan kerran kuulua itsestään seitsemältä aamulla. Äiti oli ihan halitoissaan, sillä sai kerrankin nukuttua kunnolla. Iskä ja Idakin nukkuivat erityisen makeasti.

Seuraavana yönä Mitri otti kaiken korkojen kanssa takaisin, sillä poika aloitti huutamisen jo yhden jälkeen ja sitä jatkuikin sitten tasaisin välein aamuun asti. Sekään ei auttanut, että äiti otti Mitrin viereensä nukkumaan. Poika huusi kuin hyeena, sillä äidin vieressä maatessaan häntä harmitti, kun äiti ei suostunut imettämään keskellä yötä.

Iltapalan jälkeen Mitri viilettää reteänä olohuoneessa massu pullollaan, mutta hartiat takana ja ryhti tikkusuorassa. PIan on nukkumaanmenoaika, mutta vielä ehtii vähän leikkiä.

Nähtäväksi jää, milloin poika nukkuu seuraavan kerran koko yön heräämättä. Toivottavasti sitä ei tarvitse odottaa yhtä kauan kuin ensimmäistä ehjää yötä!

Comments are closed.