huhti 16, 2012 - Mitri-mussukka    2 Comments

Ulkoilua, hrr!

Aurinko yritti paistaa pilvien läpi ja äidin mielestä se oli ihan riittävä syy lähteä ulos. Tuuli oli aika navakka ja kylmä, mutta kun päällä oli tarpeeksi vaatetta, äiti ajatteli, että tuulkoon, mennään vaan pyöräilemään.

Vastatuuleen polkeminen oli kylmää touhua. Mitrinkin oli vähän kylmissään, vaikka äiti toimikin tuulenhalkaisijana polkiessaan pyörää.

Äidillä tosin ei hirvittävän kylmä ollut, sillä polkeminen oli ihan riittävän raskasta. Jalat eivät vielä oikein olleet ”vedossa”. Pienkin ylämaa veti koivet maitohapoille ja laittoi hengityksen puuskuttamaan. Että mikäs siinä oli Mitrillä vain istuskellessa…

Kotipihalla pääsi Mitrikin vähän jaloittelemaan. Norjanangervoaita oli pojan mielestä ihmeellinen ja sitä piti tutkia tovi.

Tasaisella asfaltilla poika pääsi jo kävelemään ihan omin avuin ja vauhti tuntui vain kiihtyvän, kun äiti huusi varoitteluita perään.

Ja hups, niinhän siinä kävi, että painovoima voitti ja Mitri kapsahti nenälleen. Mutta se ei pojan fiilistä latistanut, vaikka vähän ehkä hämmästytti.

Be Sociable, Share!

2 kommentteja

  • Ottakaa Idan kypärä mukaan, Ainun pienemmällä pyörällä pääsee ajamaan pihaa ympäri! Vielä en ainakaan ole lenssuun sairastunut, pidetään peukkuja, että nähdään ylihuomenna.

    Mitrillä on tosi kivan värikäs puku!

    • Oltiinkin ajateltu ottaa pyörä viikonloppuna mukaan, mutta nyt päästään sitten pelkällä kypärällä. Neidille pitäis ostaa uus kypärä, kun tämä alkaa olemaan jo vähän pieni ja onkin jo myös Mitrin käytössä.