huhti 14, 2012 - Äidin kotkotuksia    1 Comment

Äidin ja Idan kirppislöydöt

Äiti ja Ida kävivät tänään läheisellä koululla, jossa MLL järjestin ison kirpputorin. Paikka oli aivan täynnä myyjiä ja ostajia sekä ennen kaikkea tavaraa. Kotiin perheen naiset tulivat tyytyväisinä tekemistään löydöistä. Ida osti eurolla pinkin Prinsessa-muovituolin, jota raahasi ihan itse toista tuntia tungoksessa, sillä siitä tuli heti niin tärkeä. Toisaalta tuoli oli hyvä ostos, siihen saattoi istahtaa odottamaan jos äiti juuttui liian pitkäksi aikaa tutkimaan jotain pöytää ja siinä istuen oli hyvä sovittaa kenkiä. Äiti ostikin sekä Idalle että Mitrille monet kengät ja lisäksi kesävaatteita. Kaiken kukkuraksi äiti löysi muutamalla eurolla kummallekin lapselle pelastusliivit – kesällä päästään Mustaniemessä soutelemaan!

Isosisko ja pikkuveli. Ja pelastusliivit.

Molemmat ovat aika polleita uusista vetimistään, mutta eipä taida kumpikaan ymmärtää, mihin niitä käytetään. No, käyttötarkoitus selvinnee aikanaan.

Ida oli kirppiksellä tosi reipas ja tutki tavaroita samalla tavalla kuin äitikin. Tungoksesta huolimatta (tai ehkä siitä johtuen) Ida ei lähtenyt omille teilleen huitelemaan vaan pysytteli parin metrin etäisyydellä äidistä. Ja siitä äiti oli tosi tyytyväinen, sillä siitä ihmispaljoudesta olisi ollut tosi vaikeaa löytää pientä neitiä, jos tämä olisi joutunut hukkateille.

Äiti on muuten ollut harmissaan, että Kirkkonummella ei ole mitään kunnollista ”aina auki olevaa” itsepalvelukirppistä, joita Espoon kodin lähitienoot oli pullollaan. Siksi tällaisiin kirppistapahtumiin täytyy aina osallistua. Ja huomenna sattumalta on heti perään toinen. Sinnekin äiti on menossa ja Ida halusi ehdottomasti tulla mukaan, sillä kirppiksellä on kuulema mukavaa.

1 kommentti

  • Kirpputorit ovat todella mahtavia paikkoja! Nykyihminen näyttää hylkäävän niin hyväkuntoista tavaraa, että moni löytää teidän laillanne sieltä ”aarteita”! – Upea juttu nuo pelastusliivit! 🙂