huhti 5, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Kunnossa taas

Kunnossa taas

Mahatauti runteli koko perhettä aika lailla, mutta nyt kaikki ovat taas kunnossa. Ida on tullut kotiin Pyry-tädin luota jo pari päivää sitten, Mitrin ruokahalu ja oikea vuorokausirytmi ovat molemmat palautuneet suunnilleen entiselleen. Äiti ja iskäkin alkavat saamaan voimat takaisin. Eilen äitikin vaihtoi jo pyjaman päivän ajaksi pois, eli voiton puolella ollaan.

Mitri maisteli lounaalla spagettia ihan itse. Kippo oli ihan turha kapistus, sillä koko spagettiannos pysyi tiukasti kädessä koko ruokailun ajan. Saattoihan siitä tietysti vähän lattialle tippua, mutta ei pidä olla turhantarkka tällaisissa asioissa...

Iskä oli poissa töistä koko viikon, sillä vaikka hän eilen yritti mennä töihin, eivät voimat vielä riittäneet. Onneksi iskä sai sairaslomaa, jotta ehtii parantua kunnolla. Olikin tosi hauskaa, että koko perhe oli kotona.

Mitri on ollut taudin jäljiltä vielä vähän väsynyt ja pikku-ukko sai ottaa pikaunet iskän sylissä. Eikä iskällä ollut mitään sitä vastaan, että sai katsoa telkkaria rauhassa.

Iltapäivästä koko perhe julistautui virallisesti taas elävien kirjoissa olevaksi käymällä ruokakaupassa. Tästä se elämä taas jatkuu.

Comments are closed.