huhti 2, 2012 - Ihana Ida    2 Comments

Pyry-tädin pelastus

Onneksi pelastus tuli Pyry-tädin muodossa. Ida pääsi Pyryn luo Karjalohjalle pariksi päiväksi, että muu poppoo ehtii toipua taudista. Mitrikin oli ehtinyt yön aikana toipua jo niin paljon, että tepsutteli taas ymäri kotia edes takaisin, vaikka sairas vielä olikin.

Ida puki ulkovaatteet päälle jo kauan ennen Pyryn saapumista ja odotti eteisessä lähtöä. Taisi neiti olla innoissaan kyläilemään pääsemisestä!

Ja kun neiti oli saatu matkaan, nukkuivat äiti, iskä ja Mitri heti kolmen tunnin päikkärit, joiden jälkeen nukuttiin uudet, kahden tunnin mittaiset unet.

2 kommentteja

  • Ou nou mikä yrjötauti! Huh! Toivottavasti alatte olla jo kunnossa koko perhe.

    • Pikku hiljaa palaillaan elävien kirjoihin. Mitirllä tosin meni vuorokausirytmi sekaisin, että sen kanssa on vielä tekemistä. Lisäksi pikku-ukko tekee kuudetta hammastaan, joten risaisia ovat yöt…