maalis 24, 2012 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Pottaharjoituksia

Pottaharjoituksia

Miten ihmeessä aika rientää niin nopeaan? Äiti on myöhässä monessa asiassa, muun muassa Mitrin potalle opettamisesta. Kaiken hässäkän keskellä ei ole vain muistanut ja jaksanut istuttaa poikaa potalle, vaikka se on ollut vessassa odottamassa jo toista kuukautta.

Kolmet pissat Mitriltä on pottaan saatu, kun äiti on laittanut pojan potalle heti ensimmäisten unien jälkeen. Muuna aikana pissahädän arvioiminen on hankalaa tai sitten potalla istumiseen ei vain ole aikaa. Sillä eihän Mitri potalla yksin istu, vaan jonkun on istuttava pojan kanssa ja huolehdittava viihdytyksestä, jotta poika malttaa istua paikoillaan.

Iskä lukee Mitrin kanssa eläinkirjaa potalla. Jos äiti muistaa oikein, tämä sama kirja toimi myös isosiskon ensimmäisten istuntojen viihdykkeenä.

"Kah!" Mitri osoittelee kirjasta eläimiä ja naurahtelee itsekseen.Tällä kertaa pottaan ei saatu saalista, mutta kokemusta sen sijaan tuli rutkasti.

Comments are closed.