maalis 21, 2012 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Pikku kiipeilijä

Pikku kiipeilijä

Mitrin ketteryys lisääntyy päivä päivältä ja poika löytää liikkumisesta uusia ulottuvuuksia. Jalka nousee jo tosi ylös ja Mitri pääsee näppärästi yli esteistä, joita äiti on kotiin laittanut. Joka paikkaan pikku-ukolla kun ei olisi asiaa.

Lastenvaunujen alatason ylitys on aivan lastenleikkiä. Tämän temppuradan Mitri selvitti jo ajat sitten.

Takapihalla ulkona ollessa Mitri kiipeäisi portaita jo vaikka kuinka korkealle, mutta äiti ottaa pojan suosiolla alas kahden – kolmea askelman jälkeen, ettei satu vahinkoja. Portaiden alapäähän ei saa edes porttia, sillä rautatangossa ei ole mitään kiinnityskohtaa. Portaiden yläpäähän iskä viritti portin viikonloppuna.

Sisällä Mitri on löytänyt keittiön laatikot ja alakaapit, joisa löytyy vaikka mitä kivaa tavaraa.Vispilät, kauhat, pannunaluset, leikkuulaudat, tuorekelmu, leivinpaperit ja muut tarvikkeet saavat kyytiä, kun pikku-ukko hakee niitä kielloista huolimatta tutkittavakseen. Murr. Eivät taida kiellot tosiaan auttaa, iskän täytynee virittää laatikoihin stopparit.

Sohvalle Mitri ei ole vielä päässyt, ei ole tosin yrittänytkään. No, pian se sekin aika vielä tulee ja sitten äiti vasta saa varpaillaan ollakin!

Comments are closed.