maalis 18, 2012 - Perhe-elämää    1 Comment

Aurinkoinen ulkoiluhetki

Sunnuntaipäivän ja hyvän sään kunniaksi koko poppoo lähti takapihalle ulkoilemaan Mitrin ensimmäisten unien jälkeen. Ulkona oli jo tosi keväistä!

Mitri oli riemuissaan, sillä poika pääsi nyt ensimmäistä kertää elämässään mönkimään lumessa ja sepäs vasta hauskaa hommaa oli. Onneksi koko varustus on vedenpitävä!

Terassi oli jo sulanut sen verran, että potkuatuoakin pystyi jo kokeilemaan. Ida työnsi Mitriä edes takaisin.

Yllättävän hyvin Mitri pysyi potkuauton päällä ja yllättävän rauhallisesti Ida malttoi pikkuveljen kanssa touhuta. Takana iskä lapioi vähän lisää lunta pois terassilta, että lapsille sulaa lisää leikkitilaa.

Ida pelleili keinun kanssa ja Mitri olisi halunnut koko ajan katsella mitä isosisko touhuaa. Kasvojen kääntäminen kameraan päin kuvan ottamisen ajaksi ei miellyttänyt pikku-ukkoa lainkaan.

Pikkuneidin muikea poseeraus.

Iltapäivällä iskä vielä innostui putsaamaan grillin talven jäljiltä ja myöhäiseksi lounaaksi syötiin uunikasviksia, kermaviili-jugurttikastiketta ja grillattua possunpihviä. Nnnnnam nam. Grillikausi tuli komeasti avatuksi.

1 kommentti

  • Voimme kuvitella, miten Mitri nauttii uudesta elementistä!
    – Idan poseeraus on aivan ihana!
    – Oho, on teillä vielä paljon lunta pihalla! Oletettavasti enää ei tule lisää, joten äitikin pääsee vähemmällä kolaamisella ja aikaa jää muuhun mukavaan! 🙂