maalis 16, 2012 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Isyysloman viimeiset rippeet

Isyysloman viimeiset rippeet

Voi kamala, miten nopeaan iskän kuusiviikkoinen isyysloma vilahti! Tänään on loman viimeinen arkipäivä ja maanantaina iskä menee takaisin töihin. Kovasti oli viikkojen ajaksi suunnitelmia, joista suurin osa meni uusiksi sairastelun takia. Toisaalta äitiä harmittaa, mutta iskä totesi aika osuvasti, että onpahan ainakin saanut olla koko perheen kanssa kotona.

Äiti päätti vielä ottaa koti-iskästä kaiken irti ja lähti illalla dagikselle, jossa pidettiin vanhempien ”ost- och vinkväll”. Ennen lähtöä äiti muisteli, että viimeeksi hän taitaa olla ollut illalla ulkona pikkujouluissa vuonna 2009, että olihan se jo aika lähteä jossain käymään.

Nyt kun Mitri nukkuu yöt syömättä, on äitikin paljon vapaampi käymään jossain. Pojan unet ovat muuten sujuneet ihan hyvin Idan kanssa samassa huoneessa. Aamut tosin ovat turhan aikaisia, mutta muuten järjestely on sujunut erinomaisen hyvin.

Mitri saa iltamaidon tuttipullosta ja tässä poika harjoittelee iskän kanssa tuttipullosta syömistä. Hyvin uppoaa.

Comments are closed.