helmi 25, 2012 - Ihana Ida    Kommentit pois päältä artikkelissa Idan elokuvapäivä

Idan elokuvapäivä

Mitrin kuume ja yskä ovat Idan mielestä vieneet huomiota liiaksi pikkuveljeen ja neiti on päättänyt ettei sellainen peli vetele. Ida, joka itsekin on aika yskäinen eikä siksi saa mennä ulos, on ottanut käyttöön temmpukirjastonsa parhaimmat palat ja niistä ovat äiti ja iskä saaneet nauttia. Esimerkkinä voi mainita sen, että neiti ei enää ehdi joka kerta ajoissa vessaan, vaan pissat tulevat ”vahingossa” vessan matolle. Oijoi.

Kun äiti oivalsi, mistä päin tuulee, myös iskä ja äiti ryhtyivät toimenpiteisiin Idan kuriin saamiseksi. Toimet olivat seuraavat:

– iskä muovaili Idan kanssa muovailuvahasta yhtä sun toista

– Ida sai katsoa omia elokuviaan (Barbia sun muita prinsessajuttuja) äidin ja iskän makuhuoneessa ja sai elokuvasyömiseksi sipsiä

– äiti halaili Idaa erityisen paljon

– äiti kantoi välillä Idaa sylissään samalla lailla kun Mitriäkin (mutta ei tosin kauaa, koska neiti painaa kuitenkin jo 18 kiloa)

– Mitrin ollessa päiväunilla äiti ja iskä siivosivat yhdessä Idan kanssa neidin huoneen, joka todella jo kaipasi vähän järjestelemistä.

Lisäksi neidin mielipidettä kysyttiin vähän väliä ja muutenkin huomioitiin neitiä erityisen paljon.

Neidin elokuvahetki

Ja kas kummaa, vaikuttaisi siltä kuin neiti olisi rauhottumaan päin. Täytyy huomenna jatkaa toimenpiteitä, jotta tilanne sairastuvalla pysyy vakaana.

Comments are closed.