helmi 24, 2012 - Perhe-elämää    1 Comment

Videopuhelu Sevetin mummolaan

Mitrin flunssan takia reissu Sevetin mummolaan on toistaiseksi jäissä. Sen sijaan iskä viritti tietsikan videopuhelu-asentoon ja illalla soitettiin mummolla ja ukille puhelu kuvan kera.

Mitri oli koko päivän tosi kärtyinen kun henki kulki huonosti ja yskitti kovasti ja kuumettakin oli, mutta illalla pojalla oli hyvä hetki. Tilaisuus käytettiin hyväksi ja seurusteltiin digitaalisesti Suomen toiseen päähän.

Muksut näyttävät kaikki parhaat temppunsa mummolle ja ukille.

Lasten hermo ei kestänyt seurustelua kuin kymmenisen minuuttia, mutta ehtivätpä isovanhemmat siinä ajassa jo nähdä, miten hienosti Mitri kävelee ja miten mahdottoman hyvin Ida osaa hyppiä. Mummo tosin sanoi, että Idasta näkyy kuvassa enimmäkseen vain värikäs liikkuva viiva… ”Jaa, mistähän syystä?”, äiti ja iskä hymähtelivät.

Täytyisi useammin soitella noita videopuheluita. Turhan usein tulee tartuttua vain luuriin, vaikka tietsikan kautta voisi puhua ilmaiseksi ja vielä kuvan kanssa. Tämä otetaan nyt kyllä tavoitelistalle. Ainakin kerran kuussa kuvayhteys mummolaan!

1 kommentti

  • Olipa todella mahtavaa nähdä pikkuihmisiä livenä! 🙂 Nyt kun tämä unohtunut yhteys on taas ”in”, ollaanpa toistemme näkösällä useamminkin! Mummo ja Ukki