tammi 24, 2012 - Mitri-mussukka    1 Comment

Mitri kävelee ilman tukea

Tänään se sitten tapahtui. Mitri otti illalla ensimmäset kunnon askeleet ilman tukea. Olikohan niitä neljä tai siinä kieppeillä ja ne olivat jo ihan oikeasti tukevia askeleita eivätkä mitään horjahduksia.

Iskä istuskeli lattialla Mitrin kanssa ja houkutteli tätä kävelemään, kuten muutamana aiempanakin iltana.  Iskä nosti Mitrin aina käsivarren mitan päähän itsestään ja piti yhdellä kädellä pojan kädestä kiinni. Sitten iskä päästi irti ja Mitri yritti tulla iskän luo kävellen. Ja iskä otti aina vastaan, kun poika lähti kaatumaan.

Yhden noston jälkeen Mitri jäi seisomaan paikalleen yllättävän vakaasti ja otti yhtäkkiä tosi tukevan näköisiä askeleitä iskää kohti. Ja vielä pehmeällä matolla, joka ei ole niin hyvä alusta kuin kova lattia. Äitikin hyppäsi lattialle touhua katselemaan, kun iskä hihkui, että ”Nyt se kävelee!”. Ja toden totta. Nyt Mitri kävelee.

Pieni mies suurena päivänä.

1 kommentti

  • Onnea vauhtiveikolle uudesta taidosta! Vanhemmille jaksamista perässä juoksemiseen 😉