tammi 17, 2012 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Fiksu mies huolehtii hampaistaan

Fiksu mies huolehtii hampaistaan

Mitrillä oli tänään aika elämänsä ensimmäiseen hammastarkastukseen. No, enemmänhän se oli äidin psyykkausta kuin lapsen hampaiden (niiden neljän) tarkastelua.

Mitri tutkii paikkoja suuhygienistin huoneessa. Poika on juuri maistanut penkkiä ja suuntaa nyt äidin luo.

Kolmessa vuodessa ohje oli muuttunut siten, että nyt aloitetaan jo vauvankin hampaiden harjaus tahnalla. Tahnaa laitetaan tosin vain ajatuksen verran. Ja kahdesti päivässä tämä harjataan, jolloin hammaspeikko pysyy poissa.

Mitri oli reipas poika ja kerkesi tutkimaan suuhygienistin huoneen jokaisen nurkan ja kolkan. Kiinnostavimmat olivat pöydän takana seinässä olevat ei minnekään johtavat vesiputkenpätkät, jotka olivat irti seinästä (siinä kohdalla oli varmaan joskus ollut allas ja hana). Niitä oli hyvä heilutella. Myös takaseinän laatikosto oli mukava, mutta äiti mokoma tuli väliin ennen kuin poika ehti tyhjentää sieltä mitään.

Lähtiessä kotiin viemiseksi saatiin vielä ensimmäinen oma hammasharja.

Comments are closed.