tammi 16, 2012 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Mitrin sitkeä räkätauti

Mitrin sitkeä räkätauti

Mitrin pitkään kestänyt flunssa ei meinaa mennä millään ohi. Viime torstaina poikaa käytettiin lääkärissä sen takia. Silloin pojan keuhkoputketkin olivat vähän ahtaalla ja siihen saatiin onneksi troppia. Tänään mentiin lääkäriin uudelleen, kun tauti ei vain ota talttuakseen. Lääkärin mukaan pojan henki stetoskoopilla kuultuna kulki nyt jo paremmiin, mutta äidin mielestä ilman parempi kulku ei kyllä millään tavalla käytännössä näy. Poika rohisee ja köhisee jopa pahemmin kuin viime viikolla.

Mitri syö Dubloa Idan ottamassa kuvassa.

Yölliset yskäkohtaukset jatkuvat todennäköisesti vielä noin viikon ja kuulema johtuvat siitä, että lima tulee keuhkoista pois ja ainoa tapa sen poistamiseen on yskiminen. Huoh. Onneksi nenä ei sentään enää vuoda niin kovasti kuin vielä loppuviikosta.

Mitri oli hieman flunssainen (vaikka tosin paranemaan päin) jo ennen kuin lähdettiin leirille toissa viikonloppuna ja leirin jälkeisellä viikolla tauti lähti kehittymään uuteen suuntaan ja muuttui limaiseksi. Nyt on siis menossa kolmas flunssaviikko. Olisipa tämä jo viimeinen!

Comments are closed.