tammi 15, 2012 - Ihana Ida    Kommentit pois päältä artikkelissa ”Äiti mulla ei oo YHTÄÄN kavelia….”

”Äiti mulla ei oo YHTÄÄN kavelia….”

Tänään on ollut tosi toimelias päivä. Päivällä Ida ja äiti olivat ulkona naapurin Fridan, Gretan ja Marjon kanssa ja illalla kävi kylässä Oliver ja Liinus vanhempiensa Saaran ja Matin kanssa.

Greta auttaa Idaa rattikelkan vetämisessä mäen päälle.

Ida on nauttinut kaverien saurasta koko päivän. Neidistä on kuitenkin tullut hieman drama queen, sillä aina kun on aika sanoa heiheit, alkaa kova ulina. Ida ei yksinkertaisesti halua lopettaa leikkiä. Tänäänkin kun piti lähteä pulkkamäestä sisään syömään, aloitti neiti konserttinsa. Räkä valuen pikku prinsessa tekeytyi maailman kurjimmin kohdelluksi lapsi-poloksi ja ulisi surkeuttaan pihalla istuen. ”Äiti, mulla ei oo yhtään kavelia, bähäääää!” ja sitä rataa. Hohhoijaa.

Äiti ei oikein tiedä, mitä tekisi tai mitä sanoisi, jotta ulinalta vältyttäisiin. Mikään kun ei tunnu tehoavan. Jostain syystä lopettamisen ja lähtemisen aiheuttama pettymys on neidille vain liian iso kestettäväksi, ja se purkautuu huutona ja kiukkuna. Tai ehkäpä äidin ei tarvitsekaan tietää, mitä teksisi, sillä ehkä mitään ei ole sen kummemmin tehtävissä. Ehkäpä aika tekee tehtävänsä? Tiedä häntä.

Kuka laskee kenenkin kanssa? Marjo menee pulkalla ja Ida taitaa mennä sinne myös. Äiti saa ottaa rattikelkan.

Greta tekee lumienkeliä. Marjo tällää Fridan paitaa housuihin, ettei selkään mene lunta.

Pallonheittokisat Liinuksen ja Oliverin kanssa. Oliver on juuri heittänyt, osuikohan sankoon? Liinus ja Ida odottavat vuoroa.

Comments are closed.