tammi 2, 2012 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Mitri on kova menijä

Mitri on kova menijä

Mitrin taidot liikkumisen saralla ovat ottaneet huimia harppauksia joululoman aikana. Poika oppi loman aikana konttaamaan ja etenee nyt kontaten kohtuullisen hyvin, vaikka kovin nopeaa eteneminen ei vielä ole. Onneksi, sillä nyt äiti ehtii vielä poiminaan pois lattialta Mitriltä kiellettyjä juttuja, joita kohti poika lähteee hihkuen menemään.

Matkalla alakerran portaiden suulta makuhuonetta kohti.

Nopeampi liikkuminen on tuonut mukanaan myös ongelman, sillä Idan huoneessa on aina lattialla pieniä legoja tai muita leluja. Mitirä ei voi sinne päästää ja äiti onkin pyytänyt Idan pitämään huoneensa oven kiinni. Se ei kuitenkaan estä neitiä kiusaamasta pikkuveljeään. Tänään Ida esimerkiksi työnteli oven alta juttuja, jotka sitten vetaisi heti pois kun Mitri niistä kiinnostui. Kun poika lopulta pääsi jutusta jujulle, nappasikin hän arvaamatta Idan "luottokortin" ja aiheutti kovan huudon oven toisella puolella. Ähä kutti, myhäili äiti.

Mitri seisoo tukea vasten jo aika hienosti, joten konttauskypärä on voitu jättää pois käytöstä. Tokihan keikahduksia vieläkin sattuu, mutta paljon harvemmin. Useimmiten poika pitää kiinni vain yhdellä kädellä ja touhuaa toisella jotain muuta, esimerkiksi tutkii lelua.

Idakin tahtoi mukaan kuvaan.

Comments are closed.