joulu 18, 2011 - Perhe-elämää    Kommentit pois päältä artikkelissa Sunnuntaikuvia

Sunnuntaikuvia

Tänään äiti ja iskä olivat ihan hassuja, sillä he kävivät vuorotellen ostoksilla. Äidin kauppareissun aikana iskä oli kuvaillut lasten touhuja.

Ida auttaa Mitrin syöttämisessä.

Iskällä on nyt kyllä joku ihme putki päällä, sillä tänäänkin meidän keittiössä syntyi vaikka mitä suklaaleivonnaisia. Ida oli apulaisena ja sai taas harjoitella kanamunien rikkomista. Nyt se alkaa jo käyttämään, vaikka yllätyksiäkin sattuu.

"Iskää, sitä meni sormille!"

Illalla käytiin vielä autotallilla koko perheen voimin laittamassa kattoboxia paikoilleen. Vielä on neljä yötä ennen lähtöä, kuten äiti Idalle sanoi, mutta tuleva viikko on niin kiireinen, etteivät äiti ja iskä halua jättää liikaa tekemistä viime tinkaan. Boxi tulee muuten olemaan ensikäytössä tulevalla joulureissulla.

Iskä tällää kattoboxia autoon.

Ida ja Mitri olivat autotallissa mukana.

Vielä telineiden kiristys ja boxi on paikoillaan. Idalla ja Mitrillä on ihan omat jutut.

Comments are closed.