joulu 7, 2011 - Mitri-mussukka    Kommentit pois päältä artikkelissa Mitri nousee istumaan

Mitri nousee istumaan

Mitri on oppinut nousemaan istualleen parin viime päivän aikana. Mahallaan rötköttäessään poika nousee aluksi kontalleen ja siitä sujauttaa toisen jalan sivulle ja toisen eteen. Sitten vielä käsillä viimeinen lykkäys ja selän suoristus ja kas, Mitri istuu.

Ida tulee usein Mitrin selän taakse istumaan ja poika on innoissaan saamastaan huomiosta.

Istuminen on avannut pojalle taas uuden maailman, sillä leluilla voi leikkiä ihan eri tavalla, kun molemmat kädet ovat kunnolla käytettävissä, eikä niihin tarvitse nojata kuten mahallaan ollessa.

Aina poika ei toisn muista, että istuallaan ollessaan ei voikaan nojata taakse. Tasapaino heittää vielä kuperkeikkaa ja poika kupsahtelee selälleen sinne tänne. Riippuen siitä, kuinka jännä leikki on menossa ja kuinka lujaa pää lattiaan kopsahtaa, poika joko huutaa kuin syötävä tai sitten kierähtää ketterästi takaisin kiinnostavaan suuntaan kuin mitään ei olisi sattunut.

Myös Idasta on nyt enemmän iloa Mitrille, sillä nyt poika on samalla tasolla isosiskon kanssa ja pystyy seuraamaan neidin leikkejä paremmin.

P.S. Entero jyllää vielä ja Mitri on kauttaaltaan täynnä pikkuisia näppylöitä. Onneksi näpyt eivät kutia ja jos niitä on pojan suussa, ne ole häirinneet ainakaan vielä syömistä.  Idalla näppyjä on eniten käsissä ja suussa, joten neidin syömisen laita on vähän niin ja näin. ”Äiti tämä liha tekee pipiä” voivotteli tyttö lounaallakin, mutta söi kuitenkin kaikki makaroonit hyvällä halulla.

Comments are closed.