Elo 25, 2012 - Ihana Ida    Kommentit poissa käytöstä

Tivoli Kirkkonummella

Joka vuosi Kirkkonummipäivien aikaan Tivoli tulee “meidän kylälle”. Viime vuonna äiti ja Ida päättivät yhdessä, että Ida ei ole vielä tarpeeksi iso, että pääsisi Tivoliin. Tänä vuonna neiti oli dagiksesta kuullut, että kun on näin [näyttää neljää sormea] voi Tivolin jo aivan hyvin mennä. Eipä siinä sitten muu auttanut.

Reippaasti Ida kiipesi laivan kyytiin ja sitten mentiin! Neiti istuu lakki silmillä, ihan takana keskellä kuvaa.

Maailmanpyörään pääseminen on Idan haaveiden täyttymys. Aina kaupungissa käydessä Ida jaksaa ihailla Linnanmäen siluettia, jossa korkeimmalla siintää juuri maailmanpyörä. Ja tänään, tänään neiti pääsi sellaisen kyytiin iskän kanssa. Voi autuutta!

Ei riemulla rajaa. Huh huh.

Comments are closed.